^
     

tiistai 7. joulukuuta 2010

Nudge nudge

Viikonloppuna perjantaina oltiin keskustassa viihdemielellä liikkeellä. Käytiin Hakaniemenhallissa kahvilla ja vaan kuljeskelemassa, sitten käytiin glögillä, seitsemäksi mentiin syömään (tänne - voin suositella!) ja sitten vielä vähän istumaan iltaan. Lauantaina lähdettiin taas keskustaan, tällä kertaa ostoksille :) Käytiin me toki taas syömässä (täällä - yksi mun suosikkilounaspaikoista).


Poikettiin Nudgessa ja ostin Toukalle hetken miettinnän jälkeen kevääksi kumisaappaat. Kävin jo aiemmin viikolla (viivästyneellä) ensi visiitillä liikkeessä Toukan kanssa. Silloin jo jäin näitä miettimään ja nyt ostin sitten pois. Tätä kokoa oli vain nämä yhdet ja kaiken kaikkiaan näitä taisi jäädä kauppaan enää kolme paria.

Kumpparit on Bisgaardin. Meillä ei ole aiemmin ollut merkin kenkiä, mutta muista blogeista olen kuullut vain hyvää. Toivotaan, että mekin tykätään.

Ainakin nämä ovat laadukkaan oloiset ja suloiset :) Värisävy ei taida oikein kuvasta kunnolla välittyä, mutta nämä ovat siis tummahkot/kirkkaat violetit.During the weekend we did some shopping (as well as eating lots and lots of good food!). Toukka got these rain boots for spring. The shop I bought them from is a lovely small eco-minded place.


4 kommenttia:

 1. Meillä on yhdet Bisgaardin kengät, tykkään kovasti!
  Munkin pitäisi tuolla Nudgessa käydä, ei vaan kovin usein tule käytyä Helsingissä niin en ole vielä tuonne asti päässyt! =)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ohjelmaa keksitte kuitenkin;-) maalainen kiittää kauppavinkistä, wau mitkä kumpparit! Tuo malli on hyvä ja väri tosi pirteä.

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 3. MrsAgatha ja Aamunkukka - Menkää ihmeessä käymään jos joskus liikutte lähistöllä! Mukava pieni kauppa ja ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua! Ja ekologisuus plussaa :)

  Vauhtivekaroiden äiti - Kiitos!

  VastaaPoista