^
     

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulukalentereista osa 2

Lisää joulukalenteritarjousostoksia on kotiutunut :)

Niilo Ilosta kahdet housut:

Mini Rodinin pingviini leggingsit koossa 92/98 otettiin heti käyttöön ja Moonkidsin froteehousut koossa 92 varastoon. Pitkäthän nuo Rodinitkin on, mutta ne pysyy hyvin ylhäällä kun lahkeita vähän ruttaa. Ovatpahan sitten ainakin pitkään käytössä :) Molemmat housut oli jo valmiiksi tarjouksessa ja kun päivän luukulla sai vielä lisäalea, nappasin nämä kun housuista tuntuu olevan meillä aina pulaa. (Kiitos vaan Vauhtivekaroiden äidille hyvästä tarjouksesta ja nopeasta palvelusta!)


Little Scandinavian -blogissa oli päivän tarjouksena -40% Spruced Gooseen, joten tilasin sieltä tämän Imps&Elfsin hauskan kengurutaskullisen collegepaidan. Ja hyvä niin, tuollahan on ale jo alkanut, mutta tämän paidan kohdalla se on tällä hetkellä -30% ja meidän koko (92) on jo loppu :)


Ja minäkin tartuin Minityylin suosittuun Aarrekid-tarjoukseen :) Tykkään hurjasti Aarrekidin vaatteista ja en ole näitä vielä koskaan alennuksessa nähnyt! Tilasin tämän pöllöpaidan koossa 100. Otetaan 92cm vaatteiden kanssa sitten käyttöön, nämä kun on vähän niukkaa mitoitusta mielestäni. Tilasin myös Avaruusmatka-huivin, mutta se tulee suuren kysynnän vuoksi myöhemmin.Se Babyshopista tilaamani Mini A Turen toppapukukin tuli jo ja on ihana, mutta teen siitä oman postauksen myöhemmin :)

Niin ja ettei tarjoukset vaan pääse loppumaan niin alennusmyynnin alkavat! Mash'n'gravy aloitti omansa eilen ja iso osa oli heti -50%. Tilasin Toukalle sieltä Popupshoppia kun teki mieli saada vähän harmaata ja mustaa kaikkien värillisten ja kuosillisten vaatteiden kaveriksi :)

I have really taken advantage of all the pre-Christmas offers that are around. Here are some that I've bought Toukka.

1 kommentti:

  1. Onpa kivoja vaatteita-sulla on ihan selvästi "punainen lanka" mukana näissä Toukan vaatehankinnossa. Hyvältä näyttää!

    Hyvää aaton-aaton-aattoa sinne!

    VastaaPoista