^
     

maanantai 24. toukokuuta 2010

Viikonlopun ompelut

Viikonloppuna ompelukone ja saumuri surisivat ahkerasti! Kolme yhdenkoon taskuvaippaa sain valmiiksi. Yhtä en voinut tehdä, kun pehmyt tarranauha loppui auttamattomasti kesken. Ehkä saan sen tällä viikolla tehtyä, ehkä en.



Pesukoneen kautta heti käyttöön. Imut olin surrutellut saumurilla jo aiemmin mikrokuitufroteesta ja vanhoista pyyhkeistä. Yllä olevassa kuvassa Toukalla on päällä ehkä suosikkikuosini.



Tässä loput rivissä. Tuo sininen pöllökuosinen on se kaverini tekemä mallikappale, se jonka valmistumista silmä kovana vahtasin ja koitin oppia :) Ei nämä minun tekeleeni mitään vaippojen kauneskilpailuja voittaisi, mutta toivottavasti toimivat siinä tehtävässä mihin ne on tarkoitettu.



Sisällä näissä kaikissa tekemissäni on samaa tummanruskeaa coolmax-kangasta. Sen ja omppu- sekä alla olevassa postauksessa näkyvän oravakuosin tilasin Sampsukasta ja apina- sekä tuon ihanan metsäkuosin Royalkestosta. Halvemmalla toki olisin päässyt, kun olisin tilannut vain yhtä pul-kangasta metritavarana, mutta en osannut päättää mistä olisin halunnut kaikki vaipat tehdä :)

3 kommenttia:

  1. Oi kun sieviä vaippoja, aivan ihana kuosi tuossa ylimmäisessä kuvassa olevassa!

    VastaaPoista
  2. Nättejä vaippoja ovat! Ja ihanat kuosit! Itselläkin olisi muutama pala odottamassa kaapissa ompeluinspiraatiota... Mistä olet löytänyt vaippakaavan tuolle sivukiinnitteiselle vaipalle?

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Inka ja Maija :)

    Maija: Sain tuon kaavan kaveriltani. Hän on sitä itse kehitellyt eri kaavoista ja kokemuksen pohjalta muokaten.

    VastaaPoista