^
     

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

KestoiluaMeillä on osakestoiltu koko Toukan elinikä. Yöksi ja pidemmäksi aikaa kotoa poistuttaessa laitetaan kertakäyttövaippa, muuten mennään kestoilla. Syynä tähän on meillä niin ympäristön kuin rahojenkin säästäminen.

Saatiin mun serkulta iso kasa kestoja Toukan synnyttyä ja niillä on hyvin pärjätty tähän päivään asti, Toukkakun on niin luikku, että pienetkin vaipat menee vielä kiinni. Mutta nyt on pojan nesteentuotto lisääntynyt sen verran, että vaatteetkin on koko ajan märät, kun vaipat ei vaan yksinkertaisesti pysty imemään niin paljoa.

On siis aika uusia vaippavarasto. Meillä on muutama yhden koon kuori, joihin olen tehnyt sisävaippoja. Nämä kaksi kuvassa näkyvää saapui viime viikolla. Ne on tilattu brittiläisestä Fill Your Pantsistä. Sininen on taskuvaippa muhkeilla täytteillä ja keltainen tuollainen mihin napsautetaan täytteet kiinni. Molemmat yhden koon, eli menevät toivottavasti vaippakauden loppuun saakka.

Lisäksi tänään kävin kaverini luona opettelemassa, kuinka itse tehdään yhden koon taskuvaippa. Eli nyt on yksi sellainenkin sitten. Nyt vain kangasta tilamaan ja ompelemaan :) Vieläkun tilaa tuolta kaupasta muutaman lisää (nuo siniset varsinkin on hyvän oloisia!) niin eiköhän niillä pärjätä.

1 kommentti:

  1. Olen niin kateellinen ihmisille, jotka osaavat ommella!

    Itse hankin ompelukoneen Lennin synnyttyä siinä uskossa, että oppisin sillä ompelemaan, mutta lyhyt pinna ei vieläkään ole riittänyt harjoitteluun :D Muutaman kerran yritin vaippaa, ja toistakin väkertää, mutta loppuun en saanut mitään tehtyä.. Ehkä sitä taas pitäisi joku päivä kokeilla, jos olisi vaikka malttia (tai taitoa) karttunut lisää ihan tässä ajankuluessa vaan ;)

    VastaaPoista