^
     

maanantai 17. toukokuuta 2010

MinilomaMiehen ylimääräisten vapaapäivien ja ihanien ilmojen ansioista tuntuu kuin olisi ollut lomalla, vaikka sunnuntaita lukuunottamatta oltiinkiin vaan kotona :) Sisätiloista toki poistuttiin nauttimaan lukuisista eri puistoista.Sekä minä, että mies, ollaan opiskeltu Tampereella, joten se on meille tuttu ja rakas kaupunki ja meillä on siellä monia hyviä ystäviä. Myös miehen vanhemmat asuvat lähistöllä ja mies ja Toukka viettivätkin siellä sunnuntaina muutaman tunnin sillä aikaa kun minä tapasin erästä ystävääni. Ensin hyvää pitsaa ja sitten istuskelua Koskipuistossa :)

Lopuksi mentiin koko perhe yhdessä katsomaan ystäväpariskunnan vappuna syntynyttä pientä tyttöä. Ja pieni se tosiaan oli! Kyllä ne vaan lapset hurjasti kasvaa ensimmäisen vuotensa aikana. Meidän pieni Toukka näytti aivan jättiläiseltä! Kuitenkin molemmilla oli sama syntymäpituus, joten joskus sekin on niin pieni ollut :)

3 kommenttia:

 1. Kivalta kuulosti teidän päivä. Tuosta ekasta kuvasta voisi luulla melkein, että on jostain ulkomailta. Tampere on ihana kaupunki :)

  VastaaPoista
 2. Kaksi ekaa kuvaa näyttää siltä, ettei niitä Suomessa ole otettukaan!

  Mukavan kuuloinen päivä!

  VastaaPoista
 3. Päivä oli kyllä oikein mukava ja rentouttava!

  VastaaPoista