^
     

torstai 27. toukokuuta 2010

Alennusmyynti mietintöjä

Tyylilyylin touhuja -blogissa oli eilen jo aleostosten mietintää, ja ajattelin minäkin listata omia toiveitani. Saa sitten vinkata jos näitä jossain halvalla näkee :) Kesävaatteet ja muutenkin 80cm vaatekaappi on nyt kasassa, joten seuraavaa kokoa aion metsästää.Nämä Geggamojan raitapöksyt on edelleen toiveissa. Muutkin kuin tämä väri miellyttää. Koko 86/92. Myös saman merkin Topline raitapipo olisi kiva :) (Kuva Geggamoja)Ej sikke lejn sammarit tässä ihanassa turkoosissa. (Kuva Punavuoren peikko)

Lisäksi pitkähihaisia paitoja ja huppareita koossa 86cm.

Ja vielä toivon löytäväni Ticket to Heavenin Plain Rainin fleecellä, mutta voi olla, että päädyn sitten kuitenkin ostamaan tämän vasta ensi keväänä kun uudet värit tulee. Tämän vuotisista väreistä (siis niistä jotka pojalle sopivat) tykkäsin vain tuosta ruskeasta mikä meillä on, enkä tiedä haluanko toiseksi vuodeksi samaa väriä. Vai oliko tänä vuonna myös musta? Sellainen voisi olla kiva.

Koko mietityttää kovastikin. Meillä on nyt 80cm ja se on todella reilun kokoinen (Toukka siis käyttää nyt 80cm vaatteita). Että pitäisikö ostaa se 92cm mikä kaksi vuotiaalle taulukon mukaan on tarkoitettu vai 86cm? Toukkahan siis täyttää 2v. ensi huhtikuussa ja tuon puvun olisi tarkoitus mennä sekä keväällä että syksyllä (2011).

Muoks: Toki myös t-paitoja voisi hommata ensi kesää varten. Niitä koossa 92cm.

4 kommenttia:

 1. Meillä on käytössä Ticketin Uffo-haalari koossa 86 ja vastaa taatusti kokoa 92 joten suosittelen teille kanssa tuota 86 kokoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Näin on varmasti viisaampi tehdä. On kurjaa jos Toukka joutuu kokoajan olemaan liian isossa puvussa. Nyt liian pitkät lahkeet ei niin haittaa kun liikkuu kontaten.

  VastaaPoista
 3. Meillä on nyt ticketin plain rain 74cm käytössä ja on sopiva, sitten on musta plain rain fleecellä, joka menee kyllä vielä syksyn, ehkä ensi keväänäkin ja Danskuhan tulee 2v Elokuussa. Eli suosittelen 86cm.

  VastaaPoista
 4. Niin siis tuo plain rain fleecellä on kokoa 86cm.

  VastaaPoista