^
     

perjantai 21. toukokuuta 2010

Vihdoin!Vihdoin ne tuli meillekin! Libero-keräyksen Aappa-lakanat, nimittäin :) Ja ihanat ovat! Laitoin eilen heti pesukoneeseen, sillä tänään on lakanoiden vaihtopäivä, joten pääsevät heti käyttöön. Tosin, Toukalla ei ole vielä tyynyä ja peittokaan ei pahemmin tahdo päällä pysyä. Kylmemmillä säillä poika nukkuukin unipussissa, näillä helteillä on tarjennut ihan vaan yöpuvussa.

Kuten aiemmin kerroin, meillä tosiaan kestoillaan, mutta onnistuin kuin onnistuinkin saamaan kasaan tarvittavat koodit. Yksi koodi oli jo valmiina kun kampanja alkoi, kolme pakettia vaippoja tuli ostettua kampanja-aikana ja kaksi sain eräältä ystävälliseltä ihmiseltä :)

Mä tykkään keräilykampanjoista, sellaisista, joissa ostamalla sitä mitä muutenkin ostais saa jotain kivaa ekstraakin. Mihinkään semmoisiin en osallistu, missä pitäisi ostaa jotain mitä ei tulisi muuten ostettua. Kaksi mun muumimukeista on esimerkiksi saatu Floran kampanjoista. Ja nytkin säästän margariinipurkkien kansia Shrek-DVD:tä varten :)Tuli postista myös muutakin eilen. Kestovaippoja varten tilaamani kankaat. Eli viikonloppuna on edessä ompelua :) Eilen jo leikkasin kankaat miehen ja Toukan ollessa pyörälenkillä, joten nyt vain ompelukone esiin!

1 kommentti:

  1. Juu, ja täällä kerättiin hiki hatussa lähikaupasta muumi-merkkejä niitä pussilakanasettejä varten, Eli et ole ainoa keräilijä;-) Ja tuleepa muuten mainioita vaippoja noista,tosi kivoja kuoseja löysit!

    VastaaPoista