^
     

tiistai 4. toukokuuta 2010

H&M

En voi sanoa olevani mikään H&M:n suurkuluttaja. Tykkään, että niin omani kuin Toukankin vaatteet ovat laadukkaita. Ja vaikka Hennesiltä varmasti voikin löytyä yhtä sun toista laadukasta, on itselläni liian monta kokemusta siitä kuinka vaatteet kutistuvat tai menevät muodottomaksi tai haalistuvat heti ensimmäisessä pesussa.

Poikkeuksena ostan LOGGin pitkähihaisia t-paitoja (100% puuvillaa, 9,90€) joka kausi yhden tai kaksi. Olen käyttänyt niitä jo vuosia ja vanhimmatkin ovat edelleen siistejä ja ehjiä (ja niitä on käytetty ja pesty paljon!) ja malli on juuri sellainen mistä tykkään.

Niinpä uskalsin tilata Toukallekin muutaman vastaavan vauvavaatteen :) Kaksi lyhythihaista bodya ostinkin jo Hullujen Päivien aikaan. Nämä tilasin monta monta viikkoa sitten, mutta paketti saapui vasta perjantaina (samassa paketissa minulle yllä mainitsemani paita harmaana ja muutama muu perusvaate).


Paketista löytyi vaaleansininen pitkähihainen body, turkoosi pitkähihainen paita ja aurinkoisen keltainen t-paita. Raidat, ruudut ja erilaiset kuosit on kivoja, mutta mielestäni niiden vastapainoksi tarvitaan sitten ihan simppeleitä yksivärisiä vaateita. Nämä ei ainakaan ole hinnalla pilattuja (2,90-4,90€ kpl), toivottavasti laatu osoittautuu vähintään siedettäväksi :)


Body pääsi jo eilen käyttöön, vihreiden raitapöksyjen kaveriksi. Kasvunvaraa löytyy 90cm koossa onneksi vähän, muttei liikaa :)


Tästä näkyy myös yksi Toukan suosikkiasioista tällä hetkellä: esineiden heittely! Tässä kyytiä saavat dublo-palikat.

4 kommenttia:

 1. Minulla taas ei ole yhtään laatuongelmaa ollut Henkkarin kanssa, päinvastoin, pesee usein mennen tullen kalliimmatkin merkit!

  VastaaPoista
 2. Myös minä olen ollut tosi tyytyväinen Hennesin laadun suhteen. Samaa mieltä kuin Jarna, että kalliimpiin merkkeihin olen useammin joutunut pettymään...

  VastaaPoista
 3. Munkin mielestä Hennesin laatu on tosi hyvää verrattuna moniin kalliimpiin tuotteisiin! Perusvaatteita tulee sieltä osteltua, itselle enemmän kuin pojalle.

  VastaaPoista
 4. Mulle on sitten sattuneet kaikki sunnuntaikappaleet!

  Samaa mieltä olen kyllä siitä, että hinnasta ei voi laatua päätellä.

  VastaaPoista