^
     

torstai 10. helmikuuta 2011

Yksi papu, kaksi papua...

...aika monta papua!

"Haluu papu leikkii!" Pari desiä kuivia papuja, muutama kulho ja lusikka. Siinä kaikki mitä tarvitaan. Lusikka on valmiina alalaatikossa, josta Toukka voi sen itse hakea, samoin kuin muovikulho (myös alumiiniset kakkuvuoat sopii tähän hyvin, niistä lähtee kiva ääni!). Minä annan lasikulhot ja pavut (pidän omassa rasiassaan ruoanlaittoon käytettävistä pavuista erillään, mukaan nimittäin eksyy aina pölyä ja ties mitä muruja).

Sääntönä on, että pavut tykkää olla kulhoissa, ei lattialla. Joskus niitä toki tippuu tai kulho keikahtaa nurin. Yksittäiset pavut Toukka malttaa noukkia itse, isomman vahingon sattuessa kuuluu "äiti siivoo!" ja yhdessä sitten kerätään :)

Tämä on ihan ykkösjuttu meillä - Toukka tykkää ja äiti tykkää kun saa pojan touhutessa laittaa rauhassa ruokaa, tiskata tai jopa juoda kupin teetä ja surffailla hetken netissä :) Viihtyy nimittäin noiden seurassa hyvinkin puoli tuntia, kunhan ei liian usein leikitä.


Toukalla päällä Aarrekidin paita ja H&M:n collegehousut.

This is a big hit with Toukka! Some beans, bowls and a spoon and he's ready to play :) The only rule is that the beans want to stay in the bowls, not on the floor.


2 kommenttia:

  1. Ihana Toukka, yleensä parhaat leikit syntyykin just jollain kattila+kauha-tyylillä! :) Ei nuo lapset välttämättä tarvitse niitä kaikkein hienoimpia ja kalliimpia leluja :)

    VastaaPoista