^
     

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Uusi toppa

Uusi toppapuku, se ensi talvea varten alesta ostettu, pääsikin jo nyt käyttöön!


Toukan käyttämä Tähti Jonathanin 86cm puku vaan jäi auttamatta liian pieneksi. Niska-haaraväli otti vastaan lumikinoksissa ryömiessä ja kiivetessä. Lahkeet jäi liian lyhyiksi ja kun toinen kengän alle menevä remmi hajosi ja toisesta irtosi nappi niin nilkat oli kokoajan paljaana. Joo, olishan ne remmit voinut korjata, mutta ei se niitä lahkeita olisi pidentänyt.

Kun vihdoin hyväksyin sen tosiasian, että puku on liian pieni, oli nollakelejä ja ajattelin optimistisena, että pärjätään lopputalvi fleecellisellä Plain Rainillä villahaalarin kanssa, mutta kun pakkaset taas alkoivat viikko sitten paukkua kävin kaivamassa tämän Mini A Turen haalarin kellarista. Olen kyllä niin tyytyväinen, että tämän silloin ennen joulua ostin! Nyt nimittäin olisi aika vaikea löytää kivaa pukua oikeassa koossa. Hamstraus siis kannattaa :)

Toukka grew out of the snow suit he was using. So we started using this one that was meant for next winter. I'm so glad I got this as it would be really difficult to find a suit in the right size now! It's still really, really cold out, but the shops are filled with spring and summer clothes.

5 kommenttia:

 1. Hamstraus kannattaa aina! :D
  Kivan näköinen tuo puku!

  VastaaPoista
 2. Hih, mun silmään näyttää kyllä aivan liian isolta, varsinkin noi jalat. Muuten kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen haalari! Ja tosiaan, vaatehamstraus on hyödyllistä :)

  Mun mielestä ei haittaa pieni reiluus tuossa koossa, ennemmin vähän iso kuin liian pieni. Ja ulkovaatteissa kengät auttaa kuitenkin pitämään lahkeet kohdillaan vaikka niissä vähän ylimäärästä oliskin, niin ei haittaa liikkumistakaan.

  VastaaPoista
 4. MrsAgatha - Näinpä :) Ja on kiva, että voi aina välistä näin selvällä esimerkillä miehellekin sen todistaa ;)

  Annika - Isohan se on, en sitä kiellä. Mutta en halua käyttää rahaa enkä aikaa siihen, että etsin sen edellisen 86 puvun ja tämän 92 puvun väliin menevän. Sekun ei taatusti menisi enää ensi talvena. Tässä poika pystyy hyvin liikkumaan, eikä kylmää ilmaa tai lunta pääse puvun alle. Tällä siis mennään loput pakkaskelit :)

  HeidiF - Kiitos! Samaa mieltä minäkin. Parempi liian iso kuin liian pieni :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivannäköinen haalari! Hamstraus tosiaan kannattaa aina, vaikka vissiin yleensä miehet tai ainakin meillä J ei ymmärrä, että ostan nyt jo talvivaatteita ensi talveksi varastoon :D

  VastaaPoista