^
     

tiistai 11. toukokuuta 2010

Shampoodle

Huh! Ei ollut tarkoitus kadota minnekään! Torstaiaamuna vain ei netti toiminut ja vika saatiin korjattua vasta tänään. Täällä lähellä oli joku kaapelivaurio.

Tässä on tapahtunut kaikenlaista: Toukka oppi seisomaan ilman tukea, oli vauvakavereiden tapaaminen, kevään viimeinen muskari, luokkakokous, vatsatauti, äitienpäivä ja varmasti vielä jotain muutakin :) Postista tupsahti myös pari pakettia.Jokinaika sitten bloggasin Toukalle miettimiäni vaatteita (Olikin muuten hyödyllistä! Ajatukset selkiytyivät melkeinpä heti kun lukuisat toiveet oli laittanut jonnekin ylös!) ja siellä mietiskelin Shampoodlen ihanaa oloasua. Kysyin miehen mielipidettä ja mies äänesti tämän ihanan vaalean turkoosin froteeasun puolesta. Tämä on tilattu Bebaboolta. Asu tuli omassa pienessä kangaspussissaan :)

Ihastun aina yksityiskohtiin! Tästä asusta löytyi kiva vetoketju. Ja vetoketju vaikuttaa sen verran jämerältä (tarkoitan siis laadukkaalta), että tuli ainakin heti sellainen olo, että tämä vaate on hyvin tehty.Ideanahan näissä asuissa on nuo pitkät resorit. Ja sen lisäksi, että ne tekevät asusta hauskan näköisen, ne pidentävät sen käyttöikää kun niitä voi aina rullata auemmaksi. Toukalla on nyt päällään koko 80 ja resorit ovat tässä kuvassa kaksinkerroin.Aivan älyttömän suloinen ja varmasti myös mukava päällä! Toukka ei viihtynyt tällä kertaa huppu päässä :)

5 kommenttia:

 1. Onnittelut Toukalle uudesta, hienosta taidosta!
  Ja myös uudesta, hienosta asusta! ;D

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että puku on livenäkin hyvä! Tuo väri käy toukalle tosi hyvin. Me saadaan omamme tänne ensi viikolla vanhempieni mukana.

  VastaaPoista
 3. MrsAgatha: Kiitos! Me ollaan kyllä oikein ylpeitä moisesta taidosta, ja mikä tärkeintä, Toukkakin on ylpeä itsestään :)

  Mizumi: Se taisikin olla sun blogissa kun kuulin Shampoodlesta ekan kerran!

  VastaaPoista
 4. Mulla meni kauan ennenkuin lämpenin näille puvuille, vaan viime kesän jälkeen olen ollut myyty;-). Ovat todella laadukkaita, kestäviä ja tosiaan noiden resorien johdosta pitkäikäisiä pukuja! Voi tuo väri on teille ihana;-).

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että ovat laadukkaita ja kestäviä!

  VastaaPoista