^
     

torstai 20. toukokuuta 2010

Parveketta



Näin kesäisin sitä kaipaa omaa pihaa ja alkaa miettiä, että pitäisikö sitä kuitenkin muuttaa edes rivitaloon, vaikka muuten ollaankin erittäin tyytyväisiä kerrostaloasujia :)



Onneksi meillä on heti talonyhtiön takana iso puisto, jossa oleilla. Ja oma pieni parveke, mistä eilisenkin postauksen kuva on. Ovi sinne on kokoajan auki ja Toukka tykkää kovasti siellä olla. Parvekkeella on muutama kapea viiru ihan lattian rajassakin, joista poika tykkää katsella metsäisen takapihan tapahtumia. Nenä vaan lasiin kiinni ja hirveä hihkunta kun jotain kiinnostavaa näkyy :)



Tänä kesänä en jaksanut kasvattaa mitään kasveja itse siemenistä ja muutenkin menin sieltä missä aita on matalin. Kaksi orvokkiamppelia kattoon roikkumaan. Pöydälle pieni, mutta komea valkoinen petunia ja altakasteluruukkuun sivupöydälle pieni yrttitarha. Löytyy basilikaa, persiljaa, timjamia, minttua ja rosmariinia. Ihan kaupasta ostettuja ja multaan istutettuja. Näissä yhdistyy esteettisyys (sillä minusta yrtit ovat ihan kauniita kasveja) ja hyödyllisyys. Ja tuoksukin on kiva :)

2 kommenttia:

  1. Parvekkeessakin on puolensa;-) eipähän tarvitse kitkeä rikkaruohoja eikä ajaa nurmikkoa!

    Ihanasti sulla yrtit kasvaa, kaunista ja vihreää!

    VastaaPoista
  2. Tuo pitää kyllä paikkaansa :) Parvekkeessa ei ole kovin paljoa töitä. Keväällä ja syksyllä pesee lasit ja keväällä parvekekauden alussa tekee suursiivon, niin se on siinä :)

    VastaaPoista