^
     

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

KurahousutNämä Babyshopista tilaamani Molon kurahousut tulivat maanantaina. Ihanan aurinkoiset :) Ja kivat tähtiheijastimet lahkeissa takana! Koko näissä on 86/92 eli syksyä, talvea (jos on leuto) ja ensi kevättä ajattelen ostin.

Meillä on välikausiasuna Ticketin tummanruskea plain rain (fleecellä, lisää monikäyttöisyyttä mielestäni), ja nämä sopii kivasti tuon takin kanssa. En usko alkuunkaan, että tullaan sateessa pahemmin ulkoilemaan, mutta sateen jälkeen hyvinkin. Ja pystyn kuvittelemaan, että Toukka tykkää silloin kahlata ja istua lätäköissä. Sitä varten nuo kurahousut on siis hommattu :) Ja siksi ei siis takkia ollenkaan, vaan nämä on nimenomaan tarkoitus pukea päälle tuon Plain Rainin takin kanssa.

Tuo nykyinen Ticketin asu on 80cm ja sen verran reilu, että menee varmasti vielä syksyn. Ja ollaan kovasti tykätty, joten todennäköisesti ostetaan ensi vuodeksi myös. :)

4 kommenttia:

 1. Tosiaankin aurinkoiset!

  Oletko muuten koskaan testannut, kuinka paljon tuo plain rain pitää oikeasti sadetta? Tuskin mekään ihan sateella ulkoillaan, mutta juurikin mietin sitä istuskelua... Kurahousuja pitäisi siis seuraavaksi varmaan metsästää.

  VastaaPoista
 2. Ihanan keltaiset kurahousut, tosi aurinkoiset :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat kirkkaat kurikset, meillä on myös plainrain mustana, sopis kyllä aika hyvin sen kanssa myös! :)

  VastaaPoista
 4. Mizumi: Kauaa ei olla sateessa oltu plain rainissä, mutta märässä maassa kyllä leikitty ja kerran kuuro yllätti meidät kesken kotimatkan. Poika on pysynyt hyvin kuivana :) Että jos sateella pitää ulkona liikkua, niin laitan kyllä pojalle tuon päälle. Voihan se olla, että kestäisivät lätäkössä istuskeluakin, mutta en uskaltanut sitten siihen luottaa kuitenkaan. Ja lahkeistahan aina saattaa vettä mennä sisälle, joten siinäkin mielessä on varmaan ihan hyvä, että on kahdet housut jos toiset kastuvat.

  Inka: Varmasti sopisi hyvin mustankin kanssa! :)

  VastaaPoista