^
     

maanantai 3. lokakuuta 2011

Löytöjä

Mainitsin perjantaina, että kävin iltapäivällä POPin outletissa Flamingossa. Oltiin paikalla joskus kahdelta ja paikalla oli porukkaa, mutta ei mitään tungosta. Hyvin pystyi penkomaan laatikoita ja Toukkakaan ei jäänyt jalkoihin tai ollut kenenkään tiellä :) Ikävämpänä puolena sitten se, että juuri mitään Toukan koossa ei ollut enää jäljellä. Käytin aivan liian paljon aikaa siihen, että pengoin sukkia ja sukkahousuja... Niitäkun meillä tarvittaisiin, mutta en löytänyt YHTÄÄN paria Toukan koossa! Tällaiset nappasin sieltä mukaan ja olen kyllä näihin oikein tyytyväinen:
Ihanan pirteä t-paita ja...

... pipo, joka sopii täydellisesti Toukan paksujen pinkkien lapasten kanssa, jotka ostin POPin alesta kesällä :) (Lapaset majailee tällä hetkellä kellarissa, joten siksi ei yhteiskuvaa.)


Muita löytöjä olen tehnyt kirpputorilta, FB:n kirpputorilta, eBaystä ja Huutiksesta :)
Tämä kotimainen puuvillakauluri oli 0,50€ Myyrmäkihallissa.

Katvigin trikoopaidan nappasin FB:n kirppikseltä - ensimmäinen ostoni moisesta paikasta! Tulee heti käyttöön.
Halloween sukat on uudet eBaystä - postikuluineen n.3€ :)
Ja sitten se mistä olen eniten innoissani: Aarrekidin velourpolvihousut uudenveroisessa kunnossa Huuto.netistä! Nämä on koko 110 (Toukan koko olisi 100), mutta otetaan nämäkin käyttöön jo nyt. Menevät hauskoina vajaamittaisina pussihousuina näin aluksi :)

Tässä vähän kuvaa siitä millaiselta nuo housut (ja Katvigin paita) näyttää päällä noin reilun kokoisina :)
Parempaa kuvaa ei ole, sillä malli on tällaisella tuulella:


Some recent finds from sales, fleamarkets (the old-fashioned kind and Facebook's) and eBay :)

2 kommenttia:

  1. Tuo t-paita!! Aivan mahtava!!! Juuri tuollaista olen haeskellut, olen kateellinen! :) Taisin myös pohtia noita samoja Aarrekidin housuja huutiksessa, mutta koska ovat meille vielä ihan liian isoa kokoa, pidin järjen päässäni enkä huudellut :D

    VastaaPoista
  2. Hauska sattuma ja hyvä mulle, se että et huutanut siis :D

    VastaaPoista