^
     

tiistai 11. lokakuuta 2011

Jotain minusta


Sain Annikalta tunnustuksen. Kiitoksia! :)

Tähän kuuluu kertoa itsestään kahdeksan asiaa, joten yritetään:

1) Mä rakastan matkailua! Tykkään matkailusta, koska musta on ihana tutustua tähän ihmeelliseen planeettaamme ja nähdä niin luonnon kuin ihmisten ja kulttuurien monimuotoisuus. Ja musta on hienoa, että mulla on mahdollisuus tutustuttaa Toukkakin tähän heti pienestä pitäen. Toivottavasti jättää jotain positiivista luonteeseen (esimerkiksi suvaitsevaisuutta).

2) Ajoittain poden runsaista (?) lomaa varten tehdyistä lentomatkoista syyllisyyttä ympäristön vuoksi, mutta en vaan voisi elää ilman matkustelua.

3) Mun toiveena on asua joskus ulkomailla. Maalla ei edes ole hirveästi väliä, olisi vaan ihana nähdä millaista arki on jossain muualla :) Pikkaisen olen jo päässyt maistamaan "ulkomaan" arkea kun asuttiin miehen kanssa opiskeluaikana noin puoli vuotta Australiassa (mies oli vaihdossa, mä kirjoitin kandia ja tein muutaman kurssin etänä).

4) Mä jumppaan kotona viitenä päivänä viikossa, tai ainakin pyrin siihen. En ole koskaan ollut mikään äärimmäisen urheilullinen tai liikunnallinen ihminen, mutta nyt olen löytänyt Tracy Andersonin metodin ja olen ihan koukussa.

5) Toukka ei nuku enää päiväunia. Ennen jumppasin niiden aikana, nyt Toukan kanssa yhdessä. Hetken poika jaksaa nostella jalkojaan mun mukana, mutta siirtyy sitten usein sohvalle leikkimään uimahallia (eli hyppimään). Tykkäsin rauhassa jumppaamisesta huomattavasti enemmän, mutta minkäs teet. Parempi näin kun ei ollenkaan.

6) Mä ikävöin näitä kotipäiviä jo nyt valmiiksi. Keväällä pitäisi palata töihin ja Toukan aloittaa hoitotaival. Tosin vain osa-aikaisena.

7) Mä juon tuhottomasti teetä joka päivä, nytkin parhaillaan, ja huomaamattani siitä on kehittynyt mulle uusi intohimo. Tänäänkin raahasin Toukan kirjojen lisäksi kirjastosta kaksi paksua teeaiheista kirjaa kotiin.

8) Teeni juon aina muumimukeista :) Nyt odottelen malttamattomana, että uusi joulumuki ilmestyisi kauppoihin (tai no, olihan se Iittalan liikkeessä jo, mutta jospa sen saisi lähikaupasta vähän edullisemmin)!


Musta on kiva oppia pikkujuttuja blogisteista itsestään, kun blogit kumminkin pääasiassa pyörii lasten ympärillä, joten mielelläni jaan tämän eteenpäin. Tällä kertaa seuraaville:

sussulle sateenvarjon alle
ja
Marialle ilonaiheisiin

:)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kiitos, kävinkin jo tekemässä tämän. :) Näin Iittalan myymälässä uuden joulumukin. ;) En ostanut sitä vielä, mutta täytyy jossain vaiheessa poimia se mukaan.

    VastaaPoista