^
     

tiistai 4. lokakuuta 2011

Laske oikein

Tässä vielä yksi kirppislöytö viime lauantailta. Oli pakko ostaa tämä Algan Laske oikein -kuva-domino, vaikka Toukka ei ole vielä lähellekään tarpeeksi vanha pelatakseen tätä :)

Hintaa tällä oli huimat 0,50€ ja kuvat ja värit aivan vastustamattoman ihania!

Kotona leikin tällä sitten itsekseni ja rupesin tuumimaan, josko tästä puuttuisi joitain paloja. Pakkauksessa ei lue mitään tietoja pelistä.


Googlasin ja törmäsin kesällä olleeseen Huuto.net-ilmoitukseen, jossa sanottiin pelin sisältävän 36 laattaa. No, meiltä puuttuu siis 9. Numeroiden ja laskemisen opetteluun tätä voi silti käyttää ja vähän ehkä pelatakin, kunhan siihen ikään päästään :) Mutta, jos jollain on tällainen, tai näkee jossain tällaisen, eikä tarvitse sitä, niin minä olen valmis ostamaan! Ei haittaa jos siitäkin puuttuu osia, kunhan on edes osa niistä jotka meiltä nyt puuttuu :)


I bought this really adorable old domino game from the flea market. I know Toukka isn't old enough to play it yet, but I just had to have it! Sadly, at home, after doing a bit of googling, I found out ours is missing some pieces :( Well, we can still use it to study numbers and to count, when the time comes :)

2 kommenttia:

  1. Mulla olis 32 palaa =) Muttei ehkä ihan 50 sentillä.. =)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Oi! Jos olet valmis niistä luopumaan niin laitatko viestiä hintapyynnön kanssa sähköpostiini? linafin @ gmail . com (ilman välejä)

    VastaaPoista