^
     

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Festarit

Lauantaina mulla oli jo onneksi parempi olo ja lähdettiin kylmästä säästä huolimatta Kallioon Skidit Festareille ja onneksi mentiin! Oli tosi hauska tapahtuma ja ensi vuonna mennään taatusti uudestaan. Toukka oli ehkä vähän nuori osaan aktiviteeteista, siellä oli mm. tanssikoulua, rintanappien tekoa ja ostoskassien maalausta, mutta viihtyi kuitenkin hyvin.

Tilaisuus oli samalla naamiaiset, joten puettiin Toukalle joululahjaksi saatu pantteripuku (joka oli kyllä nyt viimeistä kertaa päällä, on jo jäänyt pieneksi).Kuudennessa Linjasta löytyi Sea Lifen osasto, jossa oli pieni merivesiakvaario asukkeineen ja maalaus- ja piirrustusmahdollisuus. Siellä näytettiin myös lastenelokuvia, joita hetki katsottiin, mutta Toukka ei vielä pahemmin tv:stä välitä - onneksi :)Siltasessa olisi voinut koko perhe nauttia brunssia ja sen lisäksi oli jo nuo mainitsemani askartelujutut, sekä lelunvaihtopiste, josta Toukka valitsi itselleen pienen taskulampun :) Ja siellä oli myös koko festareiden paras juttu: saippuakuplakone! Toukka olisi viihtynyt tässä ihan loputtomiin :)

Lopuksi kuunneltiin Posteljoonan & Ystävien esitys sisäpihalla. Kotona Toukka tykkää hirveästi kuunnella musiikkia, tanssii ja taputtaa ja hymyilee, mutta live-musiikkia kuunneltaessa on vaan ihan paikallaan ja tuijottaa vakavalla naamalla lavalle. Hassu :)

3 kommenttia:

 1. Sääli etten mä tiennyt tommosesta tapahtumasta, olis voinu olla meidän sällille sopiva juttu kanssa! =)

  VastaaPoista
 2. Taas tuli mieleen, et miksi me ei astuta ikinä siellä missä tapatuu!
  (No, tapahtuuhan täälläkin joskus jotain, mutta miten se menikään, että ruoho on aidantakana jne... :D)

  VastaaPoista
 3. MrsAgatha: Mä koitan muistaa ensi vuonna mainita tästä etukäteen! :)

  SiniK: Niinhän se yleensä on :) Ja on jotenkin niin helppo olla menemättä omassa kaupungissa mihinkään. Mä olenkin viimeaikoina oikein tietoisesti alkanut ottaa selvää mitä kaikkea täällä tapahtuu ja menemään paikalle :)

  VastaaPoista