^
     

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Messusaalis

Tällaista kannoin Lapsimessuilta kotiin:

Nämä kaikki saatiin ilmaiseksi. On väritysvihkosia, rantapalloa, erilaista syötävää, pari lehteä sekä näytteitä pesuainesta, vaipoista ja kosteuspyyhkeistä. Oikean alakulman NallePuh-heijastintarra ja suurennuslasi on Toukalle tärkeitä, se nimittäin sai ne onginnasta. Sankossa oli myös kirjanmerkki, mutta sen Toukka onnistui hävittämään johonkin jo messuilla.

Ostin tuon Muumipelin, kun se vaikutti opettavaiselta ja sen ikäsuositus oli 3+. Ei kylläkään edes avattu sitä kotona ennenkuin laitoin jemmaan, joten sen tarkemmin en osaa siitä kertoa.
Myyrä-kirjan sain todella edullisesti Tammen osastolta, kun kuulutaan kustantamon kirjakerhoon ja oltiin saatu sieltä -50% alekuponki.
Pienessä purtilossa oleva karkkiväri on minulle :) Sitä käytettiin jo Toukan synttärikakun kuorrutteessa.

Aarrekidin osastolla meinasi mopo karata käsistä! Vaatteita oli -30% ja Toukan koossa olisi löytynyt mm. Satumetsä leggingsit. Myös uusi kirahvipehmo oli suloinen ja hinta houkutteleva. Onnistuin kuitenkin poistumaan osastolta mukanani vain tämä Avaruusseikkailu pipo (10€) ja pieni pöllöpehmo (10€), johon Toukka ihastui niin, että puristi sylissään loppumessujen ajan.
Pipon otin koossa M ja se juuri sopiva. Vähän mietin jälkeenpäin olisiko L ollut sittenkin parempi, että pipolla olisi ollut pidempi käyttöikä.

Me&I:n osastolla innostuin penkomaan muiden mukana ja ostinkin meille ensimmäiset vaatteet kyseiseltä merkiltä. Molemmat ovat kokoa 86/92. Housuja voi pitää jo nyt, vaikka reilut ovatkin. Velourkankainen "neule"takki on hivenen liian iso. Alla muutama sovituskuva, siinä takin hihoista on resorit käännetty, joten hihat on siis todella pitkät ja muutenkin takissa on väljyyttä. Mielestäni nämä vaatteet ovat siis reilua mitoitusta, Toukka kun käyttää muuten tällä hetkellä 92cm vaatteita. Eli tuo 86/92 vastaa mielestäni ennemminkin 92/98 kokoa.
Here's what I brought home from the fair. The first picture shows all the free loot I got :) And the rest are what I bought. Clothes are by Aarrekid and Me&I.

5 kommenttia: