^
     

torstai 7. huhtikuuta 2011

Lahjoja

Toukka juhlii ensi viikon perjantaina jo toista syntymäpäiväänsä (no, oikeasti juhlat pidetään vasta sunnuntaina), ja lahjaideoita on pyöritelty mielessä jo pidempään. Toukka tykkää autoistaan aivan älyttömästi. Me ei todellakaan kasvatettu pojastamme autohullua, mutta sellainen siitä vain tuli. Toukan suosikkileluja oli autot jo ennenkuin sillä oli yhtään omaa sellaista :) Tänäänkään ei ole kotona millään muulla leikitty! Joten mies tilasi tänään Shak-Shukasta tämän ihanan Tapikidin automaton. Toivottavasti on pikku herran mieleen :) Lisäksi minä ostan Toukalle vuosikortin Korkeasaareen. Tai siis itsellenihän minä sen ostan, kun tuon ikäinen pääsee ilmaiseksi :) Tämä on tietysti sellainen lahja, että Toukka ei varmaankaan tule ymmärtämään, että se on hänelle syntymäpäivälahja, mutta uskoisin, että tulee kuitenkin nauttimaan siitä, että seuraavan vuoden aikana tullaan käymään siellä usein! Aluksi mulla oli ajatuksena, että mentäisiin tuolloin synttäriperjantaina jo sinne, mutta silloin onkin Lapsimessut, jonne haluan mennä. Juhlistetaan sitten itse päivää siis sillä ja mennään ensimmäiselle visiitille (ja vuosikortin ostoon) sitten vähän myöhemmin.

This Tapikid playmat from Shak-Suhuka is going to be our birthday present for Toukka. We're also going to get him an annual ticket to the local zoo :)

2 kommenttia:

  1. Meidän sällin synttäripäivä on keskiviikko :) Juhlat tosin pidetään meilläkin varmasti vasta vkonloppuna, että pääsevät kaikki paikalle :) Me ostettiin Brion junarataan lisäystä, kun siitä on meillä tullut oikea hitti. Sitä se oli meilläkin pieninä veikan kanssa, iätön lelu siis :) Tosi kiva automatto! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on parin viikon päästä synttärit ja postausta lahjoista olen suunnitellut ja aloittanutkin jo, ideoita on paljon mutta mikään ei jotenkin ole tarpeeksi kiva... Tuo matto on kyllä kiva, mäkin mietin sitä tosin epäilen ettei 3-vuotias innostu niin paljon kuin äitinsä! :D
    Mitään en ole vielä ostanut (en myöskään miehelle jonka synttärit on pari päivää ennen pojan synttäreitä...) ja onkin jo ahdistus kun en millään keksi mitä ostais!

    VastaaPoista