^
     

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tällaista tänään

Naapurissa vähän porataan!

Niiden wc on siis heti meidän wc:n seinän takana ja se kuuluu kyllä tänne ja kovasti! En ymmärrä mitä ne siellä oikein tekee, kun sielläkin pitäisi rempan olla jo ohi. Aloittivat aamulla ja me lähdettiin pois kotoa meteliä pakoon ja asioita hoitamaan. Tultiin puolen päivän aikaan takaisin luonasta syömään ja porasivat edelleen. Meteli sattui muakin korviin ja Toukka nyt pelkää poran ääntä jo muutenkin. Kaivoin siis itselleni korvatulpat ja Toukalle kunnon kuulosuojaimet. Lounas saatiin syötyä ja nyt pieni mies nukkuu päiväunia, edelleen Peltorit korvilla.

Mulla alkaa pikku hiljaa mennä hermot, kun tulpat korvissakaan en kestä olla muutakun täällä meidän makkarissa, mikä on kauimmaisin huone vessasta. Pitäisi pestä pyykkiä ja leipoa ja soittaa pari tärkeää puhelua, mutta ei tässä metelissä pysty (keittiö on heti vessan vieressä ja ääni kuuluu sinne lähes yhtä kovana kuin vessaankin). Päivä menee ihan hukkaan.

Loud drilling going on in the apartment next door!

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille sinne!!
  Tiedän todella miten inhottavaa tuo porailu on!

  VastaaPoista
 2. Nanna, onko teillä jo remontti onnellisesti ohi?

  VastaaPoista
 3. Meidän samanikäinen taaperoinen pelkää yli kaiken poraamista. Se on ihan kamaluutta kun "setä taas poraa". :( Siihen ei auta kuin äidin syli.

  Minkä kokoinen tuo Toukan Katvig-paita on?

  VastaaPoista
 4. No voi :(. Onpa kurjaa!

  Olisin laittanut sinulle sähköpostia, mutta en löytänyt sähköpostiosoitettasi täältä blogistasi. Voitko laittaa minulle postia osoitteeseen: kolmenkerroksenvakea3@gmail.com

  VastaaPoista
 5. annna - Paita on kokoa 92cm.

  Johanna - Laitan sulle nyt heti mailia. Ja pistin osoitteeni nyt tuohon vähän paremmin näkyville (aiemmin se on löytynyt profiilini kautta).

  VastaaPoista