^
     

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hullut ostokset

Aamupäivästä suunnattiin Toukan kanssa Jumboon hulluttelemaan. Olen tämän aiemminkin sanonut, mutta sanottakoon vielä: mä tykkään Hulluista Päivistä :) Siis ihan siitä tunnelmasta, ryysiksestä, kaikesta! Saalis jäi tänään pieneksi (voi olla, että poikkean toisenakin päivänä), mutta kaikki ostokset on erittäin mieluisia. Ostoslista jonka kanssa sisälle menin oli pidempi, mutta osaa tuotteista on löytänyt ja osa ei sitten ollutkaan niin kivoja kuin olin ajatellut (esim. Luhdan pyyhkeet oli mielestäni turhan ohuita).

Toukalle ostin Benettonin harmaat velourhousut koossa 100 eli jemmaan laitetaan. Nämä oli tyttöjen puolella, mutta ainut tyttömäinen juttu mielestäni näissä on kiristysnyöreissä oleva ohut hopealanka. Ajattelin, että nyörinhän voi helposti vaihtaa jos se tuntuu häiritsevältä :) Nämä näytti mukavan kapoisalta mallilta, toisin kuin poikien puolelta löytyneet saman merkkiset collegehousut.

Loput ostokset onkin itselleni :) Sinistä Taika teekuppia lautasineen (kahvikupin nimellä nämä taitaa kaupoissa kyllä kulkea) ollaan äitini kanssa etsitty jo pidempäänkin, joten kun sellaisen pöydällä näin, nappasin sen heti koriini. Mulla on jo yksi sininen ja kaksi valkoista, joten nyt on sopiva setti koossa. Pitäisikö laittaa teekutsut pystyyn? ;)

DVD-osaston tarjonta oli mielestäni aika heikko tällä kertaa, mutta löysin jotain minkä ostamista olen miettinyt jo pidempään, nimittäin Kirkas tähti -elokuvan. Olin jossain vaiheessa jo menossa katsomaan tätä elokuvafestivaaleilla, mutta se ei sitten jostain syystä onnistunut. Nyt sitten vihdoin pääsen näkemään tämän :)

Ja ihan itseäni hemmotellakseni, ostin vielä kimpun liljoja! Ja Herkusta toki tuli kannettua kotiin kassillinen ruokaa, osa ihan tarpeeseen (kun kyllähän sitä pitää syödä), mutta osa ihan vaan herkutteluun. Jos me vaikka viikonloppuna avattaisi shamppanjapullo ja syötäisiin kaikkea hyvää juhlistaaksemme sitä, että putkiremppa on nyt vihdoin meidän asunnossa ohi (viime viikonloppuna jo piti, mutta poskiontelontulehdus ja antibioottikuuri vähän sotki kuvioita).

Bargain purchases from a local department store. Benetton pants for Toukka, Taika teacup and saucer, Bright Star DVD and lilies for me :)

2 kommenttia:

  1. Onnea putkirempan loppumiselle, se on taatusti juhlimisen arvoista. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Onnea, että putkiremppa on vihdoin teidän osalta ohi!! Upeaa! Se on kyllä shamppanjapullon poksautuksen arvoinen asia ;)

    Olisimmepa mekin jo tuossa vaiheessa.

    VastaaPoista