^
     

torstai 3. maaliskuuta 2011

Aurinkoon

Lisätäänpä vielä yksi mutka matkaan :) Varattiin nimittäin äkkilähtö Dubaihin pari päivää ennen tuota tyrätapausta. Sairaalassa sanoivat, että voidaan kyllä lähteä matkaan, että osaavat ne sen tyrän sielläkin laittaa paikoilleen. Vähän jännittää mennä, mutta ainakin nyt on pysynyt täysin näkymättömissä, joten ollaan lähdössä.

Ehdittiin jo käydä hommaamassa Toukalle puuttuvia tarvikkeita. Viime kesän hattu oli jäänyt pieneksi. Sen tilalle Hennesiltä löytyi tällainen:

Ja tajusin, että Toukalla ei ole mitään lämpimään säähän sopivia kenkiäkään! Mitään kalliimpia en nyt viitsinyt viikon matkaa varten ostaa, todennäköistäkun on, että kesällä jalka on taas kasvanut ja kengät eivät enää sopisi. Hennesiltä löytyi apu tähänkin ongelmaan:
Nettikaupassa ei ollut juuri niitä kenkiä jotka me ostettiin, mutta ne ovat siis tämäntapaiset farkkukangastennarit. Tuon kuparinvärin sijasta Toukan kengissä on punaista.

Ja KidzBanz Retro -aurinkolasit tilasin myös :)

Matkaan on tällä hetkellä reilu viikko aikaa, joten ihan kohta päästään lämpimään :)

Despite the recent events, we are going to go to Dubai in about a week. Had to do some shopping for Toukka. Both the hat and shoes are from H&M.

3 kommenttia:

 1. Mahtaa tulla melkoinen sairaalalasku Dubaista, jossa hoito on erittäin kallista, jos niin hullusti sattuu käymään että joutuu siellä tyrän hoitamaan .Matkavakuutushan ei korvaa lääkärikäyntejä jotka johtuvat jo olemassaolevasta vaivasta joka on ollut jo ennen lähtöä. Dubai on kyllä mahtava paikka, ja lapsillekin löytyy kiva vesipuisto.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan ettei mitään sairaalareissuja tule vaan saatte viettää rennon loman. Me lomaillaan sitten lähes samaan aikaan, tosin me ei päästy ihan tuonne leveysasteille asti;-).

  Aurinkoa odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, tykkäsin Dubaista kun oltiin siellä pari vuotta sitten - silloin vielä ilman lapsia oltiin siellä "kaupunkipuolella". Tai en tiedä, onko kaupungissa tehty paljonkin muutoksia jo - keskustaahan oltiin siirtämässä parikymmentä km toiseen suuntaan, mutta taisi tämä taloustilanne tulla kaikkein hulluimpien suunnitelmien tukkeeksi. Nyt lasten kanssa olisi kiva lähteä ihan rantalomalle, ja tietty vähän shoppailemaan ;)

  En tiedä, kuinka hyvät ohjeet siitä tyrästä teille jo on annettu, mutta meille kerrottiin, että kannattaa sitä itse painaa sisään. Kun sitä painelee, jossain vaiheessa sellainen "imu" tulee avuksi ja tyrä vetäytyy takaisin sinne minne kuuluukin. Ja toivottavasti vaivoja ei tule - eihän se tosiaan joka kerta ole niin kipeä vaan menee ihan itsestäänkin paikoilleen :)

  VastaaPoista