^
     

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Viimeaikoina hankittua

En olekaan pitkään aikaan esitellyt Toukalle ostamiani uusia vaatteita. Niitä on kuitenkin viimeisten neljän viikon evakon aikanakin kertynyt jokunen.

Nämä tilasin Punavuoren Peikon aleosastolta. Vansin pörrövuorelliset tennarit syksyksi tai ensi kevääksi, miten nyt jalka kasvaa. Ja Katvigin velourhousut koossa 92. Nämä on nyt jo käytössä (ja itseasiassa kuvaankin likapyykkikorista kaivetut) ja tykkään kovasti :)

Käytiin äitini kanssa tässä joku aika sitten Ideaparkissa ja äiti osti Toukalle tämän Småfolkin hauskan paidan. Olin tätä itsekin katsonut nettikaupoissa sillä silmällä, joten kun äitini tuli kaupassa kysymään minulta, että käyttäisinkö tätä Toukalla, vastasin tietysti myöntävästi :)

Näistä Bobo Chosesin kevään paidoista mainitsinkin jo. Nämä on aivan ihania, nyt vaan lämpimämmät ilmat äkkiä tänne! Nämä on siis tilattu Orfeosta.

Kevään Mini Rodinin mallistosta olen toistaiseksi ostanut Toukalle vain nämä housut. Nämä oli nimittäin ihan pakko saada! Tilasin nämä Custardista ja samaan pakettiin nappasin vielä ale-osastolta Bobo Chosesin sukat.

Dubaista en ostanut Toukalle kuin nämä kaksi paitaa Gapin outlet-myymälästä. Rakettipaita on puuvillaneuletta ja sininen paksua trikoota. Toukalla on ollut vain ihan muutama punainen vaate, joten kun tämä puettiin lentokentällä päälle (viileältä ilmastoinnilta suojaamaan) näytti poika lähes vieraalta!

Vähän kokoasiaa vielä. Nuo Mini Rodinit on kokoa 92/98 ja Katvigit siis 92. Jälkimmäiset sopii Toukalle juuri nyt eli nuo Rodinit menee varastoon odottelemaan kasvua, vastaavat siis selvästi paremmin kokoa 98. Ja ihan hyvä niin :)


Tässä päällä Bobo Chosesin paita koossa 4-5v ja alla Gapin neule koossa 2v. Ainut ero paitojen koossa on, että Gapin paidassa on reilusti pidemmät hihat. Bobon mitoitus on siis todella pientä! Gapin paita on hiukan reilu Toukalle, mutta voi jo pitää. Bobon paitaa ei ole vielä sovitettu, mutta tämän kuvan perusteella voidaan ottaa käyttöön heti kun olen saanut sen pestyä :)

March purchases, some to wear right now, some to wait for Toukka to grow :)

6 kommenttia:

 1. Paljon kivoja ostoksia, eritoten tuo Småfolkin autopaita, jota itsekkin olen sillä silmällä katsellut, että tuo olisi kuin Topille tehty!

  Bobo Chosesin jätski paita on kanssa kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ostoksia! =)

  Tuo Bobon paita on muuten käsittääkseni puolihihanen, ei pitkähihanen joten hihat on sen takia lyhyemmät! =)

  VastaaPoista
 3. Mrs Agatha - Ah, no se selittää paljon :) Mä en ollut tuota huomannutkaan vaikka niitä promokuviakin katselin ahkerasti!

  VastaaPoista
 4. Meillä on nuo Mini Rodinin collegehousut ja on ihan mahtavat. Juuri tälläkin hetkellä päällä. Meillä myös koko 92/98 ja menee kyllä pitkään.

  Viime viikolla kotiutui meillekin tuo BC:n jätskipaita ja tänään vähän lisää. Mutta postailen niistä sitten myöhemmin :)

  Annika kirjautumatta

  VastaaPoista
 5. Hauskoja vaatteita, ihan tulee hymy huulille noita katsellessa. Kyllä pikkumiehen kelpaa;-).

  Kovasti tsemppiä sinne teidän sairatuvalle, kiitos viestistäsi, tosiaan samaa lenssua tuntuu olevan. Mä sain silmätulehduksen jälkitautina ja sitä tässä parantelen, viikko sairastelua jo takana. Vaan lääkäri sanoi että pari viikkoa on ihan "normi" aika influenssasta toipumiseen.. voimia siis sinnekin!

  VastaaPoista