^
     

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Pomp de Lux

Teimme parin kaverin kanssa jokin viikko sitten yhteistilauksen Pomp de Luxiin alennusmyynnin alettua. Tämä oli meiltä kaikilta ensimmäinen tilaus kyseiseen kauppaan ja kaikki oltiin kyllä tyytyväisiä ostoksiimme. Joissakin tyttöjen leggingseissä oli liian jäykkä vetoketju, mutta muuta moitittavaa ei kukaan tainnut keksiä. Paitsi ne postikulut!

Minä tilasin Toukalle kaksi paitaa. Pitkähihainen puuvillapaita on kokoa 98 ja t-paita 104 (ensi kesää varten). T-paita näyttää olevan mukavan kapeaa mallia.


Lisäksi tilasin nämä housut. Harmaat colleget koossa 98 (valtavat!) ja ohuehkoa puuvillakangasta olevat raidalliset housut. Koko näissä on 92 ja sopii meidän ukolle hyvin. Muut siis varastoon (kuten oli tarkoituskin) ja nämä heti käyttöön:


Olen todella tyytyväinen näihin ostoksiin. Kaikki vaatteet näyttää livenä jopa paremmilta kuin nettisivuilla!

Nettikauppa on tällä hetkellä suljettu, mutta avautuu taas 30.8. jolloin myyntiin tulee syksy-talvimallisto, josta etusivulla voi nähdä jo vilahduksia :)

Ordered these from Pomp de Lux during their sale (together with some friends to split the superhigh postage charges). Quality seems good and clothes actually look even better than on the website.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti