^
     

tiistai 1. marraskuuta 2011

Fleecetakki (Villervallan koot?)

Huusin (tai oikeastaan ostin Osta Heti -hinnalla) tämän nätin Villervallan turkoosin fleecetakin Toukalle Huuto.netistä. Itse takista on kokolappu leikattu irti, mutta ilmoituksessa kooksi mainittiin 104cm. Paketin avattuani olinkin yllättynyt siitä miten pieni takki on.


Tässä vertailun vuoksi päällä Mini Rodinin 92/98cm. Helma on Villervallassa pidempi, mutta hihat taas reilusti lyhyemmät kuin Mini Rodinin takissa. Meillä asustaa pitkäselkäinen poika, joten tuo Villervallan pituus on nyt hyvä, kun tuo edellinen alkoi olemaan jo liian lyhyt.

Mutta tuota kokoa vaan ihmettelen! Meillä ei ole ennen ollut Villervallaa, joten kysynkin teiltä, että onko merkki yleensäkin naftia mitoitusta? On tietysti mahdollista, että myyjä on muistanut koon väärinkin...

No, nappaisen tuon revenneen vetoketjun kangaslenksun pois ja tämä otetaan samantien käyttöön. Menee sitten sen aikaa kun menee. (Tuohon Rodinin takkiin kuului housutkin ja ne on vielä ihan hyvän kokoiset, onneksi tämä takki käy tummansinisen kanssa ihan sopivan kivasti.)

I bought this Villervalla star fleece second hand and I'm surprised by how small sizing it is. Luckily it's longer than the one we had, so will do for a while :)

4 kommenttia:

 1. Meillä on tuo vastaava Villervallan tähtifleece koossa 86. Siinä koko on ainakin reilu, se mahtuu meidän pojalle edelleen oikein hyvin vaikka muuten alkaa olla käytössä koko 92. Mutta... Tilasin uudesta mallistosta Villervallan velourhupparin 92cm ja se on suunnilleen saman kokoinen kuin tuo fleece 86cm. Eli mun mielestä koot hieman heittelevät mallistosta riippuen. Tähtifleecestä sanoisin kuitenkin meidän kokemuksen perusteella, että on ennemminkin reilua kuin niukkaa mitoitusta. Housut ovat Villervallalla myös reiluja, paidat yleensä aika lailla kokoaan vastaavat. Näin ainakin meillä!

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy myös sama koossa 92 cm, 98 cm ja 104 cm. 98 cm on käytössä metrin mittaisella ja noin kuukausi sitten vasta luovuttiin tuosta 92 cm:stä. 104 cm jäi juuri pieneksi 110 cm tytöllä. Eli ei minunkaan mielestä kovin niukkaa

  VastaaPoista
 3. Meillä käytössä Villervallan takki kokoa 104 ja pientä mitoitusta. Jos olisin arvannut niin pieneksi olisin ottanut 102cm pojalle suosiolla 110. Joskus nää koot vaihtelee samalla valmistajalla mallistosta toiseen, meidän takki on viime keväänä hankittu.

  -Tuuli

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Onpas tosiaan monimutkaista, mutta eipä sille voi mitään. En tiedä minkä vuoden mallistosta tämä on, joko on sellaisesta naftimman mitoituksen kaudelta, tai sitten myyjä muisti koon väärin.

  VastaaPoista