^
     

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Three Little Trees ostokset

No nyt löytyy taas kameroita :) Mies toi tänään kotiin tämän (vaikuttaa erittäin lupaavalta!) ja onnistui myös korjaamaan järkkärin (ei hajuakaan miten). Ihanaa, johan tässä ehti tulla pahatkin vieroitusoireet kun ei päässyt kuvaamaan! Tämän postauksen kuvat otettu järkkärillä, leikin uudella kameralla sitten huomenna ;)

Nyt pääsenkin sitten esittelemään nämä Three Little Trees -merkkiset vaatteet, joista mainitsin aiemmin.

Little Sunflowersilta tuli tämä paita koossa 3-4v.:

Ja nämä farkut koossa 2-3v:
Farkkujen "se juttu" on tämä hauska pöllö takataskussa:

Domino Babystä tilasin tämän collegeasun koossa 3-4v., joka oli aivan loistavassa tarjouksessa (£12 koko asu)! Tässä jujuna on tuolla samalla pöllöllä varustettu vuori, joka pilkistää taskuista, hupusta ja edessä olevasta "luukusta". Niin, ja hupparissa on vetoketju selkäpuolella.

Tein vähän koko vertailua, koska merkki tuntui olevan monille uusi. Paita on siis kokoa 3-4v ja tässä sen päällä on Småfolkin paita koossa 98/104. Ja kuten näkyy, paidat ovat täsmälleen samankokoiset!

Ja tässä paita hupparin kanssa, molemmat siis kokoa 3-4v.

Farkut on tässä vertailussa Mini A Turen 98cm farkkuihin. Mini A Turen farkut ovat skinny mallia, Three Little Treesin taas leveämpää. Pituus eroakin löytyy niin, että TLT 2-3v. koko on pidempi. Mini A Turet meillä on nyt käytössä, käännetyillä lahkeilla, mutta nämä uudet farkut saavat odottaa ainakin syksyyn. Harmittaa vähän, kun meillä olisi ollut tarvetta toiselle farkkuparille nyt.
Tässä vielä Mini Rodinin 92/98 housut vertailun vuoksi. Nämäkin housut tosin ovat mielestäni reilun mittaiset ja enemminkin 98cm, jota siis nuo 2-3v. farkutkin enemmän ovat.
Ja tässä vielä farkut kokoa isompien collegehousujen kanssa. Leveähköä mallia ovat collegetkin ja pituutta löytyy 3-4v. housuista paljon enemmän kuin 2-3v. kuten asiaan tietysti kuuluukin.

Yhteenvetona sanoisinkin siis, että paidat ovat kohtuullisen kapeita ja vastaavat kokoaan hyvin. Housut ovat leveitä ja vastaavat sitä isompaa puoliskoa (eli 2-3v. on paremminkin 3v; 3-4v. = 4v.). Vaikka housut eivät ole niukkaa mallia leveydeltään, löytyy farkuista kiristysmahdollisuus, joten pysyvät hyvin hoikempienkin lasten päällä.

Laatu vaikuttaa hyvältä (materiaalit ja ompelujälki), tosin enemmän osaan siitä sanoa muutaman pesun jälkeen.

Niin, ja psst! Molemissa kaupoissa on vielä valikoimaa jäljellä :)

These are the Three Little Trees clothes I mentioned earlier. The jeans are size 2-3y and the rest 3-4y. The tops seem to be true to size (here compared to Småfolk 98/104cm), while the pants are slightly larger (compared here to Mini A Ture jeans in size 98cm and Mini Rodini pants in size 92/98cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti