^
     

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Omppuja

Olen oikeastaan vasta tänä keväänä päässyt lastenvaatteiden ostelun makuun ja tutustumaan eri merkkeihin. Saimme valtavan kasan käytettyjä ja uusia vaatteita koossa 50-74cm kiitos anteliaiden sukulaisten ja ystävien. Itsekin tykkäsin kierrellä kirpputoreilla raskausaikana, mitään kalliimpaa en silloin osannut ostaa kun en tiennyt mitä sitä sitten tarvitsee ja minkälaisia vaatteita tykkää käyttää. Nyt kun ollaan siirtymässä 80cm vaatteisiin olen havahtunut siihen, että hyllyt ammottavat pian tyhjyyttään. Olenkin siis käyttänyt monia ihania tunteja kaupoissa kiertelyyn ja etenkin nettikauppojen tarjontaan tutustumiseen.


Jossain, en enää muista edes missä, näin näitä Småfolkin ihania omppuvaatteita. Taitavat olla joltain menneeltä kaudelta, tai sitten supersuosittuja, koska oli hankala löytää kauppaa, josta saisi sekä pipon että lapaset haluamassani koossa. Löysin nämä vihdoin ruotsalaisesta Babyshopista, jossa pipo oli kivasti vielä tarjouksessa. Molemmat ovat kokoa 86/92 - 1-2v. Pipo on sopiva, mutta lapaset liian isot. Hassua.
Näistä saappaista kehittyi vieläkin isompi ongelma ja sitä myöten entistä suurempi pakkomielle. Näitä löytyi vain muutamasta kaupasta ja oikeaa koko ei sitten millään. Viimein, monta päivää päivystettyäni, löysin nämä eBaystä (käyttämättöminä!). Koko on 22, joten Toukalle vielä aivan liian isot, mutta eipähän tuo vielä kävelekään, joten on sitten vähän kasvunvaraa. Talvi mentiin äitiyspakkauksen toppatöppösillä, mutta nyt kun pakkaset ovat väistyneet, haluan, että Toukalla on kuitenkin kengät jalassa kun ollaan liikkeellä, ettei sukkasillaan raukka joudu olemaan. Ja tottakai jalkaan tarvitaan jotain vettäpitävää kun märässä maassa konttaa. Ja lisäksi nämä ovat niin ihanat!

Lopputulos on esimerkiksi tämän näköinen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti