^
     

perjantai 10. elokuuta 2012

Mitä meille kuuluu

Meille kuuluu hyvää!
Tosin kiireistä, stressaavaa ja muutosten täyteistä on elämä ollut.

Menin keväällä takaisin töihin kolmen kotiäitivuoden jälkeen, osa-aikaisena, ja Toukka kävi kaverillani hoidossa.
Kaikki sujui hyvin ja alun totuttelujen jälkeen taidettiin molemmat ihan tykätäkin uudesta arjesta.

Kesällä matkusteltiin, Euroopassa ja Suomessa ja harrastettiin ihan kotikaupunkimatkailuakin eli touhua on riittänyt ja kesä on ollut ihana, vaikka sää nyt onkin jättänyt toivomisen varaa vähän liikaakin.

Työt jatkuu nyt kesäloman jälkeen taas. Hiljaa etsiskelen jotain uutta, kaipaan vaihtelua. Mutta mun koulutuksella on hankala löytää töitä, varsinkin osa-aikaisia. Toukalle syksy tuo uuden ison askeleen: Toukka lähtee päiväkotiin, kolmena päivänä viikossa. Poika on ihan innoissaan asiasta! Mun sydäntä kaihertaa samaan aikaan ylpeys "isosta" reippaasta pojastani ja samalla ikävä sitä pientä taapertajaa kohtaan, kaipuu siihen, että vielä saataisiin olla vaan kaksin. Mutta saadaanhan me, kahtena arkipäivänä viikossa. Tiedän olevani onnekas.
(Päiväkotia varten piti tietysti saada uusi reppu!)

Muutokset ei suinkaan tähän lopu vaan lisää on tulossa! Me muutetaan syksyllä. Ei kauaksi, Vantaalta Helsinkiin, mutta hoitopaikka Toukalla tulee vaihtumaan. Ja koti vaihtuu kerrostalosta sellaiseen, jossa on oma piha! Tätä me odotettaan, vaikka ollaan täälläkin erittäin hyvin viihdytty :)

Lastenvaatteita "harrastan" edelleen. Olen lukenut teidän muiden blogeja aktiivisesti, vaikka en usein olekaan kommentoinut.


Tätä omaa blogia on välillä ollut ikävä, mutta aina on puuttunut joko aikaa tai energiaa, usein molempia. Eniten kaipaan teitä - tätä mukavaa bloggarien yhteisöä - ja valokuvausta. Huomaa ihan selvästi, että arkisista asioista ei ota ollenkaan niin paljoa kuvia kuin blogin aktiivisen päivittämisen aikaan. Ja se on oikeasti harmi.

En vielä hylkää tätä lopullisesti. Ehkä into palata iskee kunhan elämä (muutto, Toukan hoitokuviot, omat työkuviot yms.) asettuu uusiin uomiinsa. Tai ehkä aloitan uuden blogin, sellaistakin ideaa olen päässäni ajoittain pyöritellyt :)

(Näissä kuvissa Toukalla on repun lisäksi pari muuta viimeaikaista hankintaa - Alex&Alexan Be Our Buyer -tapahtumasta ostetut Furious Kingstonin lätsä ja La Miniaturan skottiruutuiset housut, aivan ihania molemmat!)

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla teidän kuulumisia!
  Ja nuo housut on tosi makeet, harmi etten tilannut! :D

  VastaaPoista
 3. Mukava, kun kirjoittelit kuulumisia :) Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla teistä pitkästä aikaa :). Kaikkea hyvää tulevaan syksyyn!

  VastaaPoista
 5. Ihania muutoksia elämässänne, niistä olisi kiva kyllä lukea enemmänkin, mutta toki kirjoittelet täysin oman jaksamisesi ja ehtimisesi mukaan :) Onnea uusiin kuvioihin!

  VastaaPoista